Euro detektori novčanica

Provjera valjanosti novčanica

Detektori krivotvorenih novčanica

Detektori novca su važni alati za svakoga tko želi zaštititi sebe i svoje poslovanje od krivotvorenja novčanica. U današnjem svijetu, krivotvorenje novčanica postaje sve češće, a to može imati ozbiljne posljedice za sve subjekte izložene tom riziku. Novčanice EURa nisu iznimka i zato je važno da posjedujete odgovarajući detektor novca kako bi spriječili prijenos krivotvorenih novčanica.

Ova grupa proizvoda ima relativno nisku cijenu sa visokim ROI (Return of investment) s obzirom na potencijalne uštede koje donose u poslovanju. Ulaganje u detektore novčanica racionalna je odluka za prevenciju gubitaka u maloprodaji, posebno za mala poduzeća koja ne mogu financirati opsežne sigurnosne mjere, a izložena su riziku poslovanja sa gotovim novcem.

Naši proizvodi su vrhunske kvalitete i prošli su rigorozne testove kako bi se osiguralo da su u stanju prepoznati sve vrste krivotvorenih novčanica EURa.

Osim toga, naši detektori novca su prilagodljivi i lako se koriste, a mi smo uvijek spremni pružiti podršku našim kupcima.

Kupovinom detektora novca na našoj web stranici, možete biti sigurni da ste dobili proizvod koji će vas zaštititi od krivotvorenja novčanica EURa i osigurati stabilnost vašeg poslovanja. Posjetite našu web stranicu i odaberite detektor novca koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Proizvodi za detekciju krivotvorenog novca

Dodatni materijali

Detektori krivotvorenih novčanica moderne su softificirane elektroničke  naprave opremljene s više vrsta senzora pomoću kojih otkrivamo krivotvorine EURA, a služe zaštiti od prijevara u financijskom poslovanju.

Izabir automatiziranih  detektora krivotvorenih novčanica ovisi o vrsti i obimu financijskog poslovanja koje traži stalni monitoring gotovog novca.

U našoj ponudi možete pronaći kvalitetne modele koji će zadovoljiti sve potrebe vašeg poslovanja.

Saznajte više

Molimo kupce izvan Hrvatske da svoje narudžbe šalju na e-mail info@provjeranovcanica.com radi drugačijeg obračuna dostave.

Ne znate od kuda krenuti?

Potrebna vam je pomoć pri odabiru pravog proizvoda za vas? Kontaktirajte nas s povjerenjem

*Vaša e-mail adresa je sigurna s nama. Koristimo je isključivo u svrhu odgovora na vaš upit.

Provjera novčanica

Provjera novčanica Bilo da tražite jednostavan detektor krivotvorina sa UV svjetlom ili sofisticiraniji brojač novca sa najnovijim metodama detekcije, svi ovi alati neophodni za sigurno poslovanje, nude brzi ROI uz nisku cijenu.

Galerija

MORE MANDIĆ D.O.O. | BABČANSKA ULICA 10, TURANJ, 23207 SV. FILIP I JAKOV | Upisan u registar Trgovačkog suda u Zadru pod brojem Tt-17/2902-2 | MBS:060133552 OIB: 30052107923 | PDV br. HR30052107923 | Žiro račun(IBAN) HR8823400091110248908 Privredna banka Zagreb d.d. | Iznos temeljnog kapitala: 5.455.700,00 HRK uplaćen u cijelosti Osnivač društva: Alan Mandić | Osoba ovlaštena za zastupanje: Lučiano Mandić

© 2022 Provjera novčanica. Sva prava pridržana

American Express Visa MasterCard Maestro Diners Club International American Express – Jamstvo sigurne online kupnjeMasterCard® SecureCode™ Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway