Držanje novca

Provjera valjanosti novčanica

Kutije za držanje novca

Novac dnevnog prometa je važan dio svakog poslovanja, ali nije primjereno držati ga u džepu jakne, vrećicama i kovertama. To može predstavljati rizik za krađu i povećati mogućnosti gubitka novca. Kako biste to spriječili, potrebne su sigurnosne kutije za držanje novca.

Naša web stranica nudi izbor praktičnih kutija za držanje novca i kovanica, koje su dizajnirane za pohranu i zaštitu vašeg novca. Svi naši proizvodi su prošli testove kvalitete i sigurnosti kako bi se osiguralo da su u stanju zaštititi vaš novac od krađe i gubitka.

Naša ponuda uključuje kutije za držanje novca sa dodatkom olovke za detekciju papirnatih novčanica. To vam omogućuje da provjerite novčanice za krivotvorenje prije nego što ih pohranite u kutiju. To je odlična funkcija koja pomaže u zaštiti vašeg poslovanja od krivotvorenja novčanica.

Kupnjom kutije za držanje novca na našoj web stranici, možete biti sigurni da ste dobili proizvod koji će zaštititi vaš novac od krađe i gubitka, a također će poboljšati efikasnost vašeg poslovanja. Odaberite kutiju za držanje novca koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Sigurnosne kase za pohranu novca i kovanica

U ponudi su praktične sigurnosne kase za pohranu novca i kovanica, uz dodatak olovke za detekciju papirnatih novčanica.

Preporučeni proizvodi

Saznajte više

Molimo kupce izvan Hrvatske da svoje narudžbe šalju na e-mail info@provjeranovcanica.com radi drugačijeg obračuna dostave.

Ne znate od kuda krenuti?

Potrebna vam je pomoć pri odabiru pravog proizvoda za vas? Kontaktirajte nas s povjerenjem

*Vaša e-mail adresa je sigurna s nama. Koristimo je isključivo u svrhu odgovora na vaš upit.

Provjera novčanica

Provjera novčanica Bilo da tražite jednostavan detektor krivotvorina sa UV svjetlom ili sofisticiraniji brojač novca sa najnovijim metodama detekcije, svi ovi alati neophodni za sigurno poslovanje, nude brzi ROI uz nisku cijenu.

Galerija

MORE MANDIĆ D.O.O. | BABČANSKA ULICA 10, TURANJ, 23207 SV. FILIP I JAKOV | Upisan u registar Trgovačkog suda u Zadru pod brojem Tt-17/2902-2 | MBS:060133552 OIB: 30052107923 | PDV br. HR30052107923 | Žiro račun(IBAN) HR8823400091110248908 Privredna banka Zagreb d.d. | Iznos temeljnog kapitala: 5.455.700,00 HRK uplaćen u cijelosti Osnivač društva: Alan Mandić | Osoba ovlaštena za zastupanje: Lučiano Mandić

© 2022 Provjera novčanica. Sva prava pridržana

American Express Visa MasterCard Maestro Diners Club International American Express – Jamstvo sigurne online kupnjeMasterCard® SecureCode™ Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway