Opći uvjeti poslovanja

Provjera valjanosti novčanica

Opći uvjeti kupovine

Uvjeti kupovine nalaze se na internet stranici  www.provjeranovcanica.com

Kupac potvrđuje da je upoznat s cijelim tekstom Opći uvjeti poslovanja te korištenja internet trgovine na internet stranici www.provjeranovcanica.com (u daljnjem tekstu: Uvjeti), te se slaže s njima.

Internet prodaju putem web trgovine www.provjeranovcanica.com vodi poduzeće More Mandić d.o.o., Babčanska 10,  HR- 23207 Sveti Filip i Jakov, poduzeće je u sustavu PDV. 

U internet trgovini predstavljeni su proizvodi, detaljne informacije i maloprodajne cijene u kunama i eurima. Svi uvjeti kupovine uređeni su sukladno sa Zakonu o zaštiti potrošača.

Internet trgovina www.provjeranovcanica.com omogućava kupovinu proizvoda iz svoje ponude putem interneta, a predajom narudžbe za kupovinu odabranih proizvoda na internet stranici pristajete na naše opće uvjete kupovine.

Narudžba

Nakon pregleda ponude, odaberete željene proizvode i dodate ih u košaricu.

Odabrani proizvodi u košarici mogu se provjeriti te urediti uz izmjenu količina ili ukloniti sa spiska.

Završetkom kupovine, klikom odaberite košaricu i klikom gumba nastavi odaberite opciju plaćanja. 

U slučaju odabira bankovnog transfera putem elektronske pošte dobivate predračun o kupovini na svoju e-adresu. 

U slučaju odabira plaćanja kreditnom karticom stranica će vas usmjeriti na protokol banke koji dalje vodi proces naplate. 

 

Vraćanje proizvoda, reklamacija i garancija

Reklamacije, garancijski zahtjevi i vraćanja robe imaju svoj protokol kako je opisano na linku – Reklamacije.

Cijene

U internet trgovini www.provjeranovcanica.com istaknute su bruto cijene u kunama i eurima sa uključenim PDV-om. 

Cijene su informativne te se mogu izmijeniti bez prethodne obavijesti. Ponuda i cijene vrijede sve do izmjene ili povlačenja, artikala iz poslovanja.

Sve istaknute cijene vrijede na dan kupovine, odnosno predavanja narudžbe na Internet trgovini www.provjeranovcanica.com

Dostava

Naručenu robu dostavljamo najkasnije u roku 15 radnih dana nakon primljene uplate.

Ako naručene robe trenutno nema na zalihi, o tome ćemo vas obavijestiti putem elektronske pošte.

Korištenje internet trgovine

Zadržava se pravo izmijene sadržaja Internet trgovine bez prethodnog obavještenja i bez obveze preuzimanja odgovornosti za moguće posljedice tih izmjena.

Stranice internet trgovine biti će redovno ažurirane, funkcionalne i sa točnim informacijama  U koliko kupac primijeti bilo kakav nedostatak, grešku ili nedjelovanje, može o tome obavijestiti administratora  putem elektronske pošte.

Sadržaji u Internet trgovini zaštićeni su autorskim pravom, Bilo kakvo drugo korištenje, kopiranje, objava i distribucija Internet sadržaja ili njegovih pojedinih dijelova, nije dozvoljena.

Čuvanje osobnih podataka

Pri posjeti internet trgovine www.provjeranovcanica.com pohranjuje se „cookie“, kojeg možete ukloniti ili podešavanjem onemogućiti. Datoteka „cookie“ pomaže optimizaciji komunikacije stranice i korisnika, bez mogućnosti zloupotrebe vaših osobnih podataka ili podataka na vašem računalu. 

 Administrator web trgovine može obrađivati prikupljene  podatke u svrhu statistike, profiliranja i analize korištenja usluga te istraživanja tržišta. Korisnik dozvoljava upotrebu  komunikacijskih kanala sa web trgovinom, kao što su  e-pošta, telefon, sms i slično.

Svi podatci koje se prikupe u komunikaciji, web trgovina se obavezuje da neće davati trećim osobama, izuzev potreba zakonodavstva. 

Web trgovina koristi najsigurniju tehnologiju za prijenos osobnih podataka korisnika uz šifriranje svih podataka. Sigurnost protokol za kartično plaćanje u cijelosti kontrolira Banka, te se svi podaci sa kreditnih kartica i informacije o plaćanju prenose u kriptiranom obliku direktno na autorizacijski server banke. U tom procesu niti jedan od tih podataka ne ostaje zaprimljen ili pohranjen u web trgovini.

Izmjena općih uvjeta poslovanja

Web trgovina www.provjeranovcanica.com zadržava prava da izmjeni opće uvjete poslovanja bez prethodne obavijesti. Sve promjene stupaju na snagu, od trenutka objavljivanja na Internet stranici. 

Sporovi

Sporovi koji bi mogli nastali između internet trgovine i kupca, strane u sporu će pokušati rješavati dogovorom.

U skladu sa Zakonom o izvan sudskom rješavanju sporova, na web stranici nalazi se elektronička poveznica na internetsku platformu za Rješavanje potrošačkih sporova (SRPS).  Sve prema prema Uredbi 524/2013 / EU za rješavanje sporova koji su nastali u internetskoj prodaji ili internetskim uslugama između potrošača i davatelja usluga sa sjedištem u Europskoj Uniji.
Veza do mrežne platforme za rješavanje potrošačkih sporova (SRPS):
https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=HR

Osnovni podaci o davatelju usluga Internet trgovine:

Naziv: More Mandić d.o.o. 

Sjedište: Babčanska 10, HR-23207 Sveti Filip I Jakov

MBS:060133552

OIB 30052107923

IBAN:  HR8823400091110248908  Privredna banka Zagreb d.d

PDV br. HR 30052107923

Upisan u registar Trgovačkog suda u Zadru pod brojem Tt-17/2902-2

Iznos temeljnog kapitala: 5.455.700,00 HRK uplaćen u cijelosti

E-mail: info@provjeranovcanica.com 

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

www.provjeranovcanica.com obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici www.provjeranovcanica.com i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka.

WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.

WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.

Za izvršenje Ugovora (autorizacije i naplate) potrebni su sljedeći osobni podaci kupca:

Ime i prezime, E-mail, Telefon, Adresa, Mjesto, Poštanski broj, Država, Vrsta kartice, Broj kartice, Vrijeme trajanja kartice, CVV kod kartice

WSPay ove osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate.

WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.

Izjava o korištenju WSPay-a:

www.provjeranovcanica.com koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima.

WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora:

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora nalazi na našoj mrežnoj stranici i možete elektronički ispuniti i poslati.

Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

Ovdje možete preuleti obrazac o jednostranom raskidu ugovora: Ugovor o raskidu ugovora

Molimo kupce izvan Hrvatske da svoje narudžbe šalju na e-mail info@provjeranovcanica.com radi drugačijeg obračuna dostave.

Ne znate od kuda krenuti?

Potrebna vam je pomoć pri odabiru pravog proizvoda za vas? Kontaktirajte nas s povjerenjem

*Vaša e-mail adresa je sigurna s nama. Koristimo je isključivo u svrhu odgovora na vaš upit.

Provjera novčanica

Provjera novčanica Bilo da tražite jednostavan detektor krivotvorina sa UV svjetlom ili sofisticiraniji brojač novca sa najnovijim metodama detekcije, svi ovi alati neophodni za sigurno poslovanje, nude brzi ROI uz nisku cijenu.

Galerija

MORE MANDIĆ D.O.O. | BABČANSKA ULICA 10, TURANJ, 23207 SV. FILIP I JAKOV | Upisan u registar Trgovačkog suda u Zadru pod brojem Tt-17/2902-2 | MBS:060133552 OIB: 30052107923 | PDV br. HR30052107923 | Žiro račun(IBAN) HR8823400091110248908 Privredna banka Zagreb d.d. | Iznos temeljnog kapitala: 5.455.700,00 HRK uplaćen u cijelosti Osnivač društva: Alan Mandić | Osoba ovlaštena za zastupanje: Lučiano Mandić

© 2022 Provjera novčanica. Sva prava pridržana

American Express Visa MasterCard Maestro Diners Club International American Express – Jamstvo sigurne online kupnjeMasterCard® SecureCode™ Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway