Printeri

Provjera valjanosti novčanica

Printeri za kase

Poslovanje s gotovim novcem zahtijeva preciznost i pouzdanost, a jedan od ključnih elemenata toga su printeri za kase. To su specijalizirani uređaji koji su dizajnirani za potrebe poslovanja s gotovim novcem i osiguravaju da svaka transakcija ima potrebnu dokumentaciju.

Na našoj web stranici možete pronaći izbor kvalitetnih printera za kase, od onih koji su jednostavni za upotrebu za pojedince do naprednijih, profesionalnih modela. Svi naši proizvodi su prošli rigorozne testove kvalitete i trajnosti, te su sposobni raditi brzo i pouzdano tijekom cijelog radnog vremena.
Nudimo printere za kase koji su kompatibilni s različitim vrstama kasa i različitim opcijama ispisa, kao što su automatsko ispisivanje nakon svake transakcije ili mogućnost ispisa višestrukih kopija računa.

Kupnjom printera za kase na našoj web stranici, možete biti sigurni da ste dobili kvalitetan proizvod koji će poboljšati efikasnost vašeg poslovanja.

Specijalizirani štampači za izdavanje računa

Preporučeni proizvodi

Saznajte više

Molimo kupce izvan Hrvatske da svoje narudžbe šalju na e-mail info@provjeranovcanica.com radi drugačijeg obračuna dostave.

Ne znate od kuda krenuti?

Potrebna vam je pomoć pri odabiru pravog proizvoda za vas? Kontaktirajte nas s povjerenjem

*Vaša e-mail adresa je sigurna s nama. Koristimo je isključivo u svrhu odgovora na vaš upit.

Provjera novčanica

Provjera novčanica Bilo da tražite jednostavan detektor krivotvorina sa UV svjetlom ili sofisticiraniji brojač novca sa najnovijim metodama detekcije, svi ovi alati neophodni za sigurno poslovanje, nude brzi ROI uz nisku cijenu.

Galerija

MORE MANDIĆ D.O.O. | BABČANSKA ULICA 10, TURANJ, 23207 SV. FILIP I JAKOV | Upisan u registar Trgovačkog suda u Zadru pod brojem Tt-17/2902-2 | MBS:060133552 OIB: 30052107923 | PDV br. HR30052107923 | Žiro račun(IBAN) HR8823400091110248908 Privredna banka Zagreb d.d. | Iznos temeljnog kapitala: 5.455.700,00 HRK uplaćen u cijelosti Osnivač društva: Alan Mandić | Osoba ovlaštena za zastupanje: Lučiano Mandić

© 2022 Provjera novčanica. Sva prava pridržana

American Express Visa MasterCard Maestro Diners Club International American Express – Jamstvo sigurne online kupnjeMasterCard® SecureCode™ Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway