Voda za piće iz zraka

Provjera valjanosti novčanica

Stvaranje čiste vode iz zraka, kako to funkcionira? Izum koji će promijeniti svijet!

To je izvanredna inovacija koja se sastoji u povratu vlage iz okolnog zraka kako bi se pretvorila u vodu iznimne kvalitete; proces bez ikakvih kemijskih dodataka, bez klora, bez tragova lijekova, teških metala i pesticide dostupna tijekom cijelog dana. Rad je vrlo jednostavan, nema više potrebe za plastičnim bocama za vodu ili priključkom na mrežu vodovoda.

Generatori vode Drink Air proizvode do 20 litara vode svaki dan

Nova tehnologija u službi čovjeka i planeta koja svima omogućuje pristup čistoj vodi u bilo kojem dijelu svijeta.

Prilagođena mineralizacija

Čista voda prolazi kroz izmjenjivi uložak (različite mogućnosti koje možete izabrati) koji je mineralizira i daje neutralni PH od 7,6 ili 8,5 alkalne.

Filtracija i kondenzacija zraka

Kondenzirana voda prolazi kroz dva ugljična filtera kako bi se uklonile sve fine čestice neprikladne za potrošnju i na kraju kroz filter reverzne osmoze kako bi se optimiziralo pročišćavanje vode.

Sterilizacija U.V. svjetiljka

U.V. sterilizatori osiguravaju savršeno zdravu vodu, bez bakterija i klica.
Voda u spremniku se redovito filtrira i sterilizira UV zrakama.

Generatori vode Drink Air

Proces filtracije vode

Generatori atmosferske vode DrinkAir

Visokotehnološki proizvodi koji koristi fizikalne zakone za dobivanje vode iz zraka te kroz pročišćavanje i pretvaraju je u visokokvalitetnu vodu za piće.

Proces počinje filtracijom zraka koji koristi sustav 3 slojnih filtere za pročišćavanje zraka razvijenih u zrakoplovnoj industriji, Kondenzirana voda se tretira u 4 stupanjskom sustavu za filtriranje vode (ekskluzivni patent s visokom učinkovitosti i tehnologijom filtracije na molekularnoj razini) kako bi se uklonile sve štetne tvari i voda učinila sigurnom i ukusnom.

Kvaliteta dobivene vode u skladu je sa 6 glavnih kriterija Svjetske zdravstvene organizacije o kvaliteti pitke vode u procesu za pročišćavanje voda.

Glavne značajke nove tehnologije DrinkAir:

• Ne koristi kemikalije
• Voda je proizvedena 100% iz zraka

• Svježa pročišćena i mineralizirana voda
• Održivi izvor za proizvodnju vode

• Smanjenje troškove i utjecaja na okoliš

Zašto kupovati pitku vodu u jednokratnim posudama kada ga možemo generirati izravno iz zraka?

Proizvodnja vode iz zraka omogućuje nam da zaštitimo izvore prirodne vode, uz smanjenje upotrebe plastičnih boca čime se smanjuje količina otpada i emisije CO2. Značajne su uštede i smanjenje troškova nabave i logističkih troškova vezanih uz kupnju pitke vode u bocama.

Saznajte više

sve o prednostima alkalne vode

10 prednosti alkalne vode

Stvorite čistu vodu kod kuće, obogatite je antioksidansima i mineralima, odaberite njezinu lužnatost, sve to bez stvaranja otpada: budućnost je postala stvarnost! Voda bogata antioksidansima

Pročitajte više »

Molimo kupce izvan Hrvatske da svoje narudžbe šalju na e-mail info@provjeranovcanica.com radi drugačijeg obračuna dostave.

Ne znate od kuda krenuti?

Potrebna vam je pomoć pri odabiru pravog proizvoda za vas? Kontaktirajte nas s povjerenjem

*Vaša e-mail adresa je sigurna s nama. Koristimo je isključivo u svrhu odgovora na vaš upit.

Provjera novčanica

Provjera novčanica Bilo da tražite jednostavan detektor krivotvorina sa UV svjetlom ili sofisticiraniji brojač novca sa najnovijim metodama detekcije, svi ovi alati neophodni za sigurno poslovanje, nude brzi ROI uz nisku cijenu.

Galerija

MORE MANDIĆ D.O.O. | BABČANSKA ULICA 10, TURANJ, 23207 SV. FILIP I JAKOV | Upisan u registar Trgovačkog suda u Zadru pod brojem Tt-17/2902-2 | MBS:060133552 OIB: 30052107923 | PDV br. HR30052107923 | Žiro račun(IBAN) HR8823400091110248908 Privredna banka Zagreb d.d. | Iznos temeljnog kapitala: 5.455.700,00 HRK uplaćen u cijelosti Osnivač društva: Alan Mandić | Osoba ovlaštena za zastupanje: Lučiano Mandić

© 2022 Provjera novčanica. Sva prava pridržana

American Express Visa MasterCard Maestro Diners Club International American Express – Jamstvo sigurne online kupnjeMasterCard® SecureCode™ Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway